Verzorging

Verzorging

Herbalife Skin Huidverzorging
Heeft u een heel droge huid, of juist een vettere huid?
Wilt u een product waarmee uw huid er jonger uitziet en u zich daardoor ook jonger voelt?
Of wilt juist heerlijk ruiken en profiteren van de verzachtende voordelen van natuurlijke aloë vera?
Voor iedere specifieke situatie kan ik u adviseren welke productlijn u het beste kunt gebruiken om uw persoonlijke wensen waar te maken.
De basis van schoonheid ligt in gezonde voeding en daarbij het drinken van voldoende water. Ik kan u echter de producten bieden om u nét dat beetje extra te geven. Betere voeding voor huid en haar en bescherming tegen omgevingsfactoren, maar ook lekker geurend lekker in uw vel zitten. Neem contact met me op om net dát beetje extra te gaan stralen.
FILOSOFIE
Herbalife SKIN is oplossingsgerichte huidverzorging die meer dan 15 vitaminen en botanische extracten combineert met bewezen wetenschap voor een luxe ervaring en een stralend uitziende huid.
FORMULE
Verbeter uw huid met een optimale mix van vitamine B3, antioxidant vitaminen C en E, aloë vera en andere botanische ingrediënten.
Herbalife SKIN is een sulfaatvrije lijn zonder toegevoegde parabenen en is dermatologisch getest.
STAP 1. REINIGEN
Verzachtende Aloë Cleanser
Of
Egaliserende Citrus Cleanser
Bijna de helft van de mensen wast zijn gezicht niet (48%). Een goede gezichtsverzorging kan iedereen net dat beetje extra geven, aangezien uiterlijk en verzorging steeds belangrijker worden in onze samenleving. Herbalife SKIN biedt een keuze uit verzorgende cleansers die de huid niet droog maken en die passen bij uw huidtype.
STAP 2. BEHANDELEN
Lijn Minimaliserend Serum
&
Hydraterende Oogcrème
Het verouderingsproces is voor iedereen onvermijdelijk, ongeacht geslacht. Een opeenstapeling van dagelijkse schade door stress, oxidatie en blootstelling aan de zon resulteert in voortijdige veroudering. Herbalife SKIN is een lijn met klinisch bewezen antiverouderings behandelingen die snel en makkelijk in uw dagelijkse routine te passen zijn.
STAP 3. HYDRATEREN
Beschermende Moisturizer SPF30
Of
Dagelijkse Glow Moisturizer
Uw gezicht is gevoelig voor de schadelijke stralen van de zon. Het is dus een slimme keuze om een moisturizer te gebruiken met SPF 30. Herbalife SKIN Beschermende Moisturizer SPF 30 is een goede keuze, aangezien de snel absorberende, niet-vette formule zich goed laat verspreiden over uw gezicht. Daarnaast biedt het de hele dag hydratatie en beschermt het de huid tegen de zon. Onze Dagelijkse Glow Moisturizer is ook een goede keuze als u op zoek bent naar een lichte, universele en hydraterende lotion.
MANNEN WEET U NIET WAAR U MOET BEGINNEN ALS HET op HUIDVERZORGING AANKOMT?
Bestaat uw dagelijkse ‘routine’ uit zeep, water, wat shampoo en een beetje scheerschuim?
U bent een man, u heeft al die flesjes, tubes, poeders en crèmes niet nodig, toch? En u heeft al helemaal geen verschillende setjes nodig voor overdag en voor ‘s nachts… We begrijpen het!
Maar u wilt wel een zachtere, gladdere en jonger uitziende huid. U wilt er op uw best uitzien en u ook zo voelen. Zorgdragen voor uw gezicht is één van de belangrijkste manieren om er aantrekkelijker uit te zien en u ook zo te voelen. Het is dus belangrijk om de basis goed voor elkaar te hebben.
Met de nieuwe Herbalife SKIN lijn, een sulfaatvrije lijn zonder toegevoegde parabenenen met dermatologisch geteste producten, is een eenvoudig dagelijks ritueel van 5 minuten voldoende om u er op uw best uit te laten zien.
ZO ZIT HET
De huid van mannen is 20% dikker dan die van vrouwen en heeft een hogere talgproductie, dat de vochtwaarden van nature beschermt. Goed nieuws, nietwaar? Nou ja, het betekent dat uw huid minder gevoelig is voor uitdroging… maar het betekent ook dat u meer kans heeft op een vette huid, wat kan leiden tot puistjes, vlekken en een ongewenste glans. Daarbij kan regelmatig scheren zijn tol eisen en uw huid ruw en droog achterlaten, vooral als uw huid gevoelig is.
Het is belangrijk dat u uw huidtype kent, zodat u ervoor kunt zorgen dat u de juiste producten gebruikt. U mag dan een man zijn, maar dat betekent niet dat u automatisch verlost bent van een gevoelige, vette of droge huid. Als u het niet zeker weet, kunt u erachter komen welk huidtype u heeft door een SKIN welzijnsevaluatie te doen bij uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur.
Herbal Aloe de verzogingslijn voor Haar en Huid
U van binnen goed voelen is natuurlijk slechts één ding.
Dat gevoel ook daadwerkelijk uitstralen is echter nog iets helemaal anders.
Buiten de Herbalife Skin lijn is het eveneens een mogelijkheid om u te verdiepen in het ‘Herbal Aloe’ assortiment.
Deze lijn bestaat in totaal uit zomaar even zes verschillende producten welke speciaal zijn ontwikkeld om u te doen stralen van kop tot teen.
Net zoals eveneens het geval is voor het assortiment met Herbalife Skin producten is het eveneens zo dat de Herbal Aloe collectie bestaat uit producten die botanische ingrediënten bevatten en die bovendien vrij zijn van parabenen en sulfaten.
Op deze manier wordt er voor gezorgd dat deze producten voldoende mild zijn voor iedereen die er gebruik van wenst te maken en dat bovendien ook elke dag opnieuw.