Over Mij

Over Mij

Henkie your Healthy Lifestyle Coach
Hallo, mijn naam is Henk Arnout. Ik ben 44 jaar en afkomstig uit Deerlijk. In mei 2017 ben ik met de voeding van Herbalife in aanraking gekomen. Ik was namelijk aan het ontpoppen tot “iets groots” en wilde verandering!
Ontbijt was iets wat ik ’s ochtends nooit at en ik miste de vitaliteit. Ik had last van enorm veel energie-dips: Iedere middag merkte ik dat een middagdutje in de zetel nodig was.
Dit is gelukkig allemaal voorbij! Nu wordt ik wakker voor de wekker, voel me veel langer fit en mijn zetel is ongelukkig dat hij mij over de middag niet meer ziet! Ik voel me zoveel vitaler dan ooit tevoren en heb zoveel meer vitaliteit. Ik kan meer genieren van het leven!
Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met mijn coach, heeft hij me letterlijk met de neus op de feiten gedrukt tijdens mijn intakegesprek. Na de bodyscan zag ik de samenstelling van mijn eigen lichaam. Ik ben toen enorm geschrokken. Mijn gewicht overschreed de 120kg en mijn andere waarden durf ik hier niet aan te halen. Hulp was dringend nodig!
Toen ik pas gestart was met het gezond ontbijt, belde ik mijn coach op en vroeg hem: “Wees eens serieus… dat kan toch niet aan die stomme pap liggen dat ik mij zo goed voel?!” Ik had nooit gedacht dat ik mij zo goed zou kunnen voelen.
Mijn coach vertelde me dat hij geen potjes verkoopt, maar mensen helpt naar hun doel. Dit heb ik wel degelijk ook aan de lijve ondervonden!
Toen mijn coach me vertelde dat ik de voeding goedkoper kon krijgen door simpelweg andere mensen met de voeding in contact te brengen en voor de neus van mijn coach te zetten en te volgen hoe hij die mensen met de voeding in contact bracht, dacht ik dat ik dit wel kon! Na enkele weken ben ik gestart met het volgen van de HOM (Herbalife Opportunity Meeting) met aansluitende opleidingen over onder andere: de voeding, de SKIN-lijn, sportvoeding …
Na een half jaar, voelde ik me zoveel beter. Ik wilde andere mensen helpen om zich ook beter te voelen en hen naar hun doel te begeleiden.
Ik ben gestart met coachen en na wat uitdagingen is mijn team uitgegroeid tot een team van toffe mensen die zelf ook al mensen begeleiden. Het is zo leuk om te werken met allemaal mensen die met eenzelfde visie achter u staan.
Het is zo tof om klanten te hebben waarin ik dezelfde capaciteiten zag als die van mijzelf en hen vervolgens kon aanleren wat ik al wist.
Ik kon ook nog telkens terecht bij mijn eigen coach voor raad en daad. Dit heeft me enorm geholpen. In december 2018 werd ik uiteindelijk Active Worldteam.
Dit kan je niet worden zonder team! Ik wil graag iedereen hiervoor bedanken.
Het leuke aan het bedrijf Herbalife is dat het zoveel waarde hecht aan community en erkenning.
Zeg nu zelf. Wat is nu beter dan de mensen rondom je elke keer opnieuw te zien met een glimlach die groter en groter wordt omdat ze zich steeds beter voelen in hun vel?
Met mijn verhaal hoop ik ook u te inspireren!

Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichts-beheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Our Mission
“Let’s make the world healthier and Happier”